Ekodur Interieur Mat 2K

Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 32,48 32.48
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
* - Veld verplicht
Pin It

Beschrijving

Ekodur interieur mat 2K is een watergedragen, zeer sterke 2 componenten polyurethaan aflak voor binnen. Extra handvetbestendig en extra krasvast.

Ekodur mat 2K is een zeer sterke aflak voor binnen. Is ‘na de juiste menging van de componenten’ prettig te verwerken, heeft een verlengde open tijd, is geurarm, heeft een mooie strakke vloeiing en is goed dekkend. Beschikt over hoogbestendige eigenschappen, waaronder een aanzienlijk betere bescherming tegen handvetten dan de 1 component watergedragen verven. Is uitermate geschikt voor ondergronden waar een extra hoge slijt-, kras- en stootvastheid wordt verlangd. 

Wanneer bereikt een 2 componenten  lak zijn volledige slijtvaste eigenschappen?
Deze 2 componenten lak droogt snel, en is ook al snel licht belastbaar. Voor ondergronden
die aan slijtage onderhevig zijn zoals o.a. vloeren, trappen, tafelbladen etc. is het wel belangrijk dat
de lak zijn volledige sterkte heeft verkregen voordat u deze zwaarder gaat belasten. Dit duurt toch zeker wel 2 weken. Dus in het begin wat voorzichtig zijn met belasten en schoonmaken.
Gebruik zeker geen agressieve schoonmaak of schuurmiddelen. In kant en klaar vochtige schoonmaakdoekjes zit meestal alcohol, ook deze niet gebruiken, maar indien nodig afnemen met een vochtig doekje. Ook het object niet volledig afdekken, dit vertraagt de doorharding.

 

Kenmerkenblad Ekodur interieur mat 2K

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein